Designa för framtiden!

Vår civilisation har ett designproblem! Men vi kan ändra oss. Cirkulär ekonomi erbjuder en positiv modell för att skapa dessa nya lösningar för samtiden och framtiden. Nu kör vi!

Här på  bloggen ”Cirkulär Visionär” får du kunskap om vad en cirkulär ekonomi innebär, tips om intressanta produkter och tjänster från företag som redan idag arbetar med cirkulära affärsmodeller, intervjuer, forskning, rapporter, egna tankar med mera.

Bakgrund

Jag är mycket engagerad i samtiden och vill påverka den i en långsiktigt hållbar riktning. Naturen fungerar perfekt. Vår civilisation gör inte det. Vi har ett designproblem. Men vi kan förändra oss. Vi bör nu designa om, så att vårt sätt att leva härmar naturen och så att planeten fortsätter fungera. Varför? Jo, för att skapa välstånd för oss som lever just nu (människor, djur och natur) och för kommande generationer.

Jag drivs av ett ständigt brinnande engagemang. Jag vill förstå; tillägna mig kunskap, nå insikt och sprida den vidare. Mitt intresse för kunskap har gjort att jag studerat på tre universitet (Lund, Malmö, Göteborg), folkhögskolor (Jämshög, Hammenhög), läst fristående kurser, arbetat som journalist, skrivit egna historiska manus för att hålla guidade turer…  Jag har studerat historia för att förstå samtiden och kunna se framtiden. Det har visat sig riktigt.

Jag etablerade företaget Inspirationsbyrån  2007 för att sprida kunskap på ett modernt och inbjudande sätt. Idag erbjuder jag de underhållande upplevelserna Walking Dinner i Göteborg och Fyrsafari i Göteborgs Södra skärgård samt guidade turer. Jag ger föredrag och workshops om entreprenörskap /marknadsföring och tjänstedesign.

Nu tar jag mitt engagemang för samhällsfrågor vidare via cirkularvisionar.se!

Vill du ha framförhållning? Tag till dig mer kunskaper om cirkulär ekonomi.

Anlita mig som föreläsare, affärsutvecklare, workshopledare inom framtidens lösning: Cirkulär ekonomi!

Tack för visat intresse!

Carina Sundqvist

info@inspirationsbyran.se