Google intresserar sig för cirkulär ekonomi!

Eric Schmidt, styrelseordförande Google, möter ledande tänkare inom cirkulär ekonomi i London!

Ellen MacArthur Foundation meddelande idag att Eric Schmidt kommer att vara huvudtalare under en kväll av samtal och diskussioner kring cirkulär ekonomi på Royal Institution of Great Britain, London, den 19/6 2013.

Kvällen innehåller även en paneldebatt, ledd av Dominic Waughray, World Economic Forum, med framsynta tänkare som diskuterar möjligheter och utmaningar i omställningen till en cirkulär ekonomi.

Panelen består av:
Dayna Baumeister (Biomimicry 3.8)
Professor Michael Braungart (Erasmus University)
William McDonough (McDonough Advisors)
Jeremy Oppenheim (McKinsey & Company)
Professor Walter Stahel (Product Life Institute)

” Denna föreläsning är den första i samarbetet mellan Schmidt-MacArthur och samlar världens främsta experter och grundarna av den cirkulära ekonomin för en kväll med framåtblickande lösningar. Vi är hedrade att meddela att Eric Schmidt, styrelseordförande i Google håller talet och att tänkare som Michael Braungart och Bill McDonough (Cradle to Cradle) eller Walter R. Stahel (Product Life Institute) kommer att delta i paneldiskussionen. Denna första händelse, som markerar början på ett 3-årigt samarbete mellan Schmidt Family Foundation och Ellen MacArthur Foundation, kommer att äga rum på den prestigefyllda Royal Institution of Great Britain – vi kunde inte ha drömt om en bättre kick-off!” Urklipp ur nyhetsbrev från Schmidt-MacArthur

Biljetterna försvann rekordsnabbt men jag hann. Så nu blir det London i juni!

http://www.ellenmacarthurfoundation.org/education/schmidt/annual-lecture

/Carina Sundqvist